Вчора до працівників міліції звернулась 60-річна вінничанка, яка працює директором одного з кафе, розташованих в центрі міста, з заявою про те, що з її кабінету був викрадений гаманець з грошима в сумі 9 400 гривень.

Як повідомила заявниця, гаманець з грошима знаходився у неї в сумці. На момент скоєння крадіжки в приміщенні закладу знаходився лише 16-річний студент-практикант. Хлопець навчається в одному з вінницьких технікумів та за розподілом потрапив на виробничу практику саме до цього закладу. Спочатку жінка намагалась самотужки виправити неприємну ситуацію. Вона поговорила з хлопцем та попросила його повернути викрадені гроші. У тому, що крадіжка – це справа його рук, практикант і не заперечував, а от гроші повернути відмовився. Тоді жінка звернулась за допомогою до міліції. Поки потерпіла писала заяву, підозрюваний витрачав викрадені кошти. За «зароблені» під час практики гроші студент придбав DVD-програвач та сучасний мобільний телефон.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Ленінського відділу міліції міста Вінниці Анатолій Коцюруба, підозрюваний юнак раніше мав проблеми з Законом. Він був судимий за скоєння аналогічного злочину – за крадіжку.

Зараз підозрюваний доставлений до райвідділу міліції для з’ясування усіх обставин скоєння злочину. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка».


Переглядів: 2533
Поширень: 0