17 травня близько першої години ночі на вулиці Зодчих у Вінниці 27-річний водій іномарки «Хундай Туксон» на великій швидкості виїхав на пішохідний тротуар біля кафе, смертельно травмувавши трьох молодих людей. В результаті 21-річні студентки вінницьких вузів Анастасія та Тетяна та 21-річний Сергій на місці пригоди загинули.

На місці було затримано 27-річного підозрюваного у скоєнні ДТП, якого з травмами доставили до другої міської клінічної лікарні м. Вінниці. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керувала транспортним засобом, порушено кримінальну справу відповідно до ч.3 ст.286 КК України.

Згідно висновку судово-токсикологічної експертизи, в крові водія іномарки було виявлено алкоголь концентрації 1,8 % та 2,9 % у сечі. Нагадаємо, що допустима норма алкоголю в крові водія - 0,2 проміле.

Відповідно до рішення Ленінського районного суду м. Вінниці від 19 травня цього року відносно 27-річного підозрюваного у скоєнні ДТП було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Наразі водій іномарки перебуває в травматологічному відділенні другої міської клінічної лікарні м. Вінниці під охороною. Після покращення стану його здоров’я підозрюваний буде переведений до слідчого ізолятору.

Розслідування триває, призначено ряд експертиз для встановлення істини по справі.

Винуватцю аварії загрожує до 10 років позбавлення волі.


Переглядів: 5643
Поширень: 0