Roshen має намір запустити цілодобову інтернет-трансляцію реконструкції набережної у ВінниціОдин з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні корпорація Roshen (Київ) має намір запустити цілодобову інтернет-трансляцію реконструкції набережної річки Південний Буг у Вінниці.

Про це повідомив засновник корпорації Петро Порошенко в ефірі Вінницької державної телерадіокомпанії "Вінтера".

"Ми вводимо прямуRoshen має намір запустити цілодобову інтернет-трансляцію реконструкції набережної у Вінниці 24-годинну інтернет-трансляцію про хід будівництва. Тепер кожен по Інтернету може побачити і проконтролювати процес", - сказав він.

Порошенко вважає за необхідне впровадження такого інтернет-контролю кожного будівництва, яке ведеться за бюджетні кошти.

Він прогнозує, що реконструкція набережної у Вінниці буде завершена до 24 серпня - до Дня незалежності України.

Як повідомляло агентство, Roshen вирішила до кінця року інвестувати близько 35 млн гривень на реконструкцію набережної Південного Бугу.

Roshen має намір запустити цілодобову інтернет-трансляцію реконструкції набережної у Вінниці

Передбачається реконструкція набережної довжиною 700 м від Вінницької кондитерської фабрики, що входить до складу корпорації Roshen, до центрального мосту через Південний Буг. Проект реконструкції набережної також передбачає розчищення русла річки вздовж набережної, реконструкцію мережі освітлення і облаштування прилеглої до набережної території на площі 16,493 тис. кв . м.


Переглядів: 8178
Поширень: 0