Більше місяця у вінницьких житлово-експлуатаційних підприємствах комісія у складі представників департаментів житлового господарства та кадрової політики міської ради здійснює перевірку на відповідність займаним посадам інженерно-технічних працівників усіх ЖЕКів міста та дає рекомендації керівництву стосовно того чи іншого робітника - підвищити рівень кваліфікації або звільнити з займаної посади.

На сьогоднішній день працівники житлово-експлуатаційного підприємства №3 вже пройшли атестацію. Деяких із них комісія рекомендувала до звільнення. За словами директора департаменту житлового господарства Сергія Кушніра, атестації підлягають лише ті працівники, які відпрацювали у житлово-експлуатаційному підприємстві більше року. Інші робітники нещодавно проходили конкурс при прийнятті на роботу, а отже підлягали ретельній перевірці знань в залежності від профілю роботи. Особлива увага приділялась вмінню спілкуватися із мешканцями та адекватно реагувати на звернення.

«До департаменту житлового господарства надходило досить багато скарг від мешканців житлових будинків, - говорить Сергій Кушнір. - Були нарікання і на неякісне обслуговування, і на незадовільну роботу ЖЕКу, і на якість виконання своїх обов\'язків окремих його робітників. Тому було прийнято рішення провести атестацію працівників житлово-експлуатаційних підприємств, аби познайомитись із працівниками ЖЕКів, з\'ясувати рівень їх професійної підготовки та прийняти рішення - чи відповідає людина тій посаді, на якій сьогодні працює».

На разі атестація проводиться у житлово-експлуатаційному підприємстві №14. У перспективі перевірка знань інженерів та технічних працівників у кожному із вінницьких ЖЕКів.

 


Переглядів: 3001
Поширень: 0