Працівники відділу ветеринарної міліції на «Західному» автовокзалі міста Вінниці під час перевірки багажного відсіку пасажирського рейсового автобусу виявили та вилучили 6 мішків з вареною морською креветкою.

Про це повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй.

Днями в місті Вінниці на автовокзалі «Західний» працівниками міліції під час перевірки рейсового автобусу «Мерседес» сполученням Ялта – Чернівці було виявлено 6 мішків з вареною креветкою загальною вагою 168 кг на суму 7000 гривень. Мішки з креветками перевозились у багажному відсіку пасажирського автобусу. Як з’ясувалось, виявлені морепродукти належать 27-річному пасажиру цього ж автобусу, жителю міста Херсон, який перевозив дану продукцію без будь-яких документів, для продажу на продовольчих ринках Вінниці.

«Даний вид готової продукції має перевозитись у транспорті спеціально обладнаному холодильними камерами при температурі - 180 С з відповідними супровідними документами. До того ж креветки везлися з Південних регіонів країни, де зараз зафіксовані випадки холери», - каже Павло Дармограй.

Виявлену та вилучену продукцію було направлено на утилізацію.

Власника морепродуктів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП "Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог".


Переглядів: 2976
Поширень: 0