Причиною стало те, що міліціонери затримали раніше судимого чоловіка, який був напідпитку. Поряд із ним йшла вагітна дружина. Чоловік, попри те, що разом із дружиною знаходились у громадському місці - голосно лаявся та висловлювався нецензурною лексикою. На зауваження правоохоронців він не відреагував, навпаки - почав чинити опір. Одному із правоохоронців навіть відірвав погони. В свою чергу, міліціонери затримали правопорушника та доставили у райвідділ.

Тим часом з продовольчого кіоску вийшов продавець, яка зібрала натовп. В результаті було перекрито дорогу. Протягом чотирьох годин рух тролейбусів було заблоковано. Аби під\'їхати до залізничного вокзалу, водіям автівок та таксистам довелось об\'їжджати натовп прилеглими вулицями. Обурений натовп галасував та вимагав, щоб затриманого чоловіка негайно звільнили з-під варти. Окрім цього, більшість правопорушників були у нетверезому стані, ображали працівників ДАІ та міліцію.

Відповідно до чинного законодавства навмисне перекриття дороги є правопорушенням. Трьох найбільш активних порушників було затримано. Міська рада вимагає порушення кримінальної справи проти осіб, які заблокували роботу транспорту та відшкодування збитків, завданих Трамвайно-тролейбусному управлінню внаслідок перекриття руху.


Переглядів: 4040
Поширень: 0