З початку червня на території Вінниці та Вінницької області почастішали крадіжки з об\'єктів, які знаходяться під охороною приватних фірм. Переважна більшість таких об’єктів це приватні магазини розташовані на зупинках громадського транспорту. Зловмисники, як правило, орудують в нічний час. За допомогою підручних засобів вони зламують захисні ролети крамниці, або ж замки на вхідних дверях. У Вінниці за останній час правоохоронці зафіксували більше десяти подібних злочинів. В усіх випадках об’єкти були під охороною приватних охоронних фірм і були обладнані сигналізацією.

Останній випадок стався сьогодні вночі. Близько третьої години на одній з вулиць міста працівники міліції затримали двох молодиків, які пошкодили вітрину приватної крамниці і намагалися викрасти товар. Зловмисники завдали збитку на 2500 гривень.

Сьогодні найвищий показник надійності серед охоронних організацій України, на відміну від приватних фірм, це Державна служби охорони .

Державна служба охорони при МВС України – спеціалізована структура, яка з 1952 року на високому професійному рівні забезпечує надійний захист майнових інтересів і життя громадян України. ДСО надає повний комплекс охоронних послуг. Під захистом Служби квартири, офіси, магазини, великі торгівельні центри, важливі стратегічні об’єкти, дачні будинки тощо. У 99 випадків із 100 посягань на майно, що охороняється підрозділами ДСО, злочинці затримуються на місці скоєння злочину, а власнику повністю виплачуються компенсації.

В арсеналі ДСО найновітніша техніка, сучасна зброя, швидкісні авто – все, що допомагає її співробітникам ще ефективніше пильнувати спокій та майно громадян.


Переглядів: 2887
Поширень: 0