Через ревнощі 27-річний чоловік влаштував погром у медичному закладі, де працює його кохана. Тепер йому загрожує штраф та кримінальна справа.

Вчора, о 18.00, по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від працівників однієї з медичних лабораторій міста Вінниці про те, що невідомий чоловік з хуліганських спонукань в приймальні медичного закладу пошкодив стіл, зірвав карниз та порізав диван.

В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками батальйону патрульно-постової служби за підозрою у вчиненні хуліганських дій був затриманий 27-річний непрацюючий місцевий житель.

Як з’ясувалось, таким чином молодий чоловік вилив свою лють. У цьому медичному закладі працює його дівчина, з якою напередодні він посварився. Молодий чоловік приревнував свою кохану до когось з ким вона переписувалась по Інтернету на одному з соціальних сайтів. Оскільки у молодих людей не було часу на з’ясування стосунків, тому що дівчина поспішала на роботу, її коханий прийшов продовжити розмову до медичного закладу, де вона працює. Під час розмови, у пориві люті чоловік схопив кухонний ніж, який лежав на столі, та почав різати ним диван, а потім трощити стіл. На останок ревнивець зірвав карниз та пішов.

За словами начальника Староміського відділу міліції Юрія Найчука, під час затримання чоловік чинив опір працівникам міліції та намагався втекти. Зараз він затриманий. Стосовно нього складено адміністративний протокол за ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції». Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 296 КК України «Хуліганство». Отже, тепер ревнивцю крім штрафу загрожує арешт або обмеження волі.


Переглядів: 3081
Поширень: 0