Канікули з ДержавтоінспекцієюЛіто… Канікули… Відпочинок… Невід’ємно пов’язані між собою слова для Державтоінспекції асоціюються з турботою. Гаряча літня пора додає температури до роботи, об’єм якої, незважаючи на канікулярний період, невпинно зростає.

Канікули з ДержавтоінспекцієюУ позаучбовий період діти опиняються на вулиці. Боляче і страшно, коли дорога забирає життя або здоров’я дітей. Аби запобігти можливим трагедіям, співробітники ДАІ роблять усе від них залежне, обираючи найкращі методи профілактики, щоб не тільки потішити дітлахів веселим дійством, а й нагадати їм про Правила дорожнього руху.

- За усіма закладами оздоровлення і відпочинку дітей, які працюють на Вінниччині, закріплені співробітники Державтоінспекції, - розповів начальник служби профілактики УДАІ УМВС підполковник міліції Володимир Мотичко. – Їх в області нараховується двадцять один. Канікули з ДержавтоінспекцієюВідповідно до затверджених графіків профілактичною роботою охоплені усі дитячі табори, кожна зміна. Жодна дитина не залишиться поза увагою Державтоінспекції. Днями вартові доріг завітали до дитячого закладу оздоровлення і відпочинку ім. Юлії Рябчинської, що неподалік села Коло-Михайлівка Вінницького району.

Співробітники ДАІ нагадали дітям Правила дорожнього руху, влаштувавши захопливі конкурси і вікторини. Проте найбільше вражень у хлопчиків і дівчаток викликала сучасна техніка старших друзів. Коли охоронці дорожнього порядку дозволили фотографуватися біля мотоциклів і патрульних автомобілів, дитячим радощам не було меж.

- Звичайні відвідини перетворилися на свято, - відзначив директор табору Віктор Мартинюк та подякував інспекторам за дивовижні години, які вихованці провели з користю.

Гості, зі свого боку, запевнили, що і надалі даруватимуть малечі радість і намагатимуться зробити так, щоб жодна неприємність на дорозі не затьмарила їхнього дитинства.


Переглядів: 3503
Поширень: 0