Стали відомі результати фіналу міжнародного конкурсу краси "Міс Земля 2011", що відбувся 3 грудня у філіппінському місті Кесон-Сіті. Перемогу на конкурсі здобула представниця Еквадору Ольга Алава. Зріст володарки титулу "Міс Земля 2011" 173 см., параметри фігури 88-60-92.

Ольга Алава народилася 14 лютого 1988 в найбільшому місті Еквадору - Гуаякілі. Ольга має ступінь бакалавра в галузі міжнародного бізнесу і володіє, крім рідної іспанської, англійською та китайською мовами.

17 березня 2011 у фіналі національного конкурсу краси "Міс Еквадор 2011" Ольга Алава стала третьою віце-міс і отримала право представляти країну на конкурсі "Міс Земля".

Алава стала другою представницею Еквадору, яка домоглася в цьому році успіху на міжнародному конкурсі краси. До цього інша еквадорка Фернанда Корнехо завоювала титул "Міс Інтернешнл-2011".

Титули віце-міс на конкурсі "Міс Земля" не присуджуються, замість них учасниці, що зайняли місця з другого по четверте, отримують титули, пов\'язані з різними стихіями.

Титул "Міс Повітря", рівнозначний другому місцю, дістався в цьому році представниці Бразилії. Титул "Міс Вода" (третє місце) отримала філіпінка - господиня конкурсу.

Титулом "Міс Вогонь" (четверте місце) була нагороджена дівчина з Венесуели.


Переглядів: 2791
Поширень: 0