Czeсh International Air Fest 2013В період з 7 по 8 вересня, військова авіація Повітряних Сил Збройних Сил України прийняла участь в міжнародному авіаційному показі «Czeсh International Air Fest 2013» , який проходив на аеродромі «Градец Кралове», Чеська Республіка.

Українську делегацію очолював заступник командувача Повітряних Сил з авіації – начальник авіації Командування Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Василь Нікіфоров.

У авіаційному показі взяли участь особовий склад та авіаційна техніка Повітряних Сил Збройних Сил України (Су-27, Су-27УБ та Ан-26).

За словами генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова, під час проведення практичних польотів на авіаційному показі було продемонстровано технічні можливості літаків виду Збройних Сил України, отримано практичний досвід також спільних польотів з іноземними колегами, що загалом дало можливість поліпшити натренованість льотного та льотно-інструкторського складу під час виконання міжнародних перельотів.

Для довідки:

Загалом, у міжнародному авіаційному показі «Czeeh International Air Fest 2013» взяли участь близько 15 країн світу. В льотному показі, понад сім годин льотної програми щодня, приймали участь реактивні, гвинтомоторні літаки і вертольоти, винищувачі і бойові літаки. Своє льотне мистецтво демонстрували військові та цивільні пілоти, військовий флот і акробатичні групи. Захід проходив під патронатом почесного заступництва монсеньйора Домініка Дуки - кардинала і примаса чеської.



Переглядів: 5828
Поширень: 0