Вперше побачивши фото цього бронетранспортера, можна подумати, що це як мінімум якийсь британський танк-вантажівка. Але ні. Насправді, це спільне творіння Кременчуцького заводу та компанії «Ares Security Vehicles LLC» (Дубаї, ОАЕ). Практично всі вузли та агрегати виробництва КрАЗ, а за своїм зовнішнім виглядом і багатофункціональностю він дає фору американському БТР Cadillac.

«КрАЗ-Пантера» - новий український суперброньовик уже має замовників

Броньовик КрАЗ-ASV Пантера створений на основі КрАЗ-5233ВЕ і КрАЗ-6322. Дана машина оснащена сучасною зброєю, засобами активного і пасивного захисту, в салоні встановлена велика й сучасна світлодіодна панель. Завдяки якісному екрану, можна вести спостереження за зовнішнім оточенням.

«КрАЗ-Пантера» - новий український суперброньовик уже має замовників

КрАЗ-ASV Пантера може бути виконаний в декількох варіантах: бронетранспортер, бойова розвідувальна машина, машина бойової підтримки, бронеавтомобіль медичної допомоги, командно-штабний автомобіль.

«КрАЗ-Пантера» - новий український суперброньовик уже має замовників

За інформацією прес-служби «АвтоКрАЗу», завод має замовлення на новий БТР, вперше показаний в Абу-Дабі в 2013 році. Найсумніше, що ці замовлення надійшли з різноманітних країн, тільки не з України. Сподіваємося, що скоро ми почнемо робити гідні товари не тільки для інших, але і для себе. Адже вміємо!


Переглядів: 7582
Поширень: 0