Із Дніпропетровська вагон-автомобілевоз відправлятиметься із 13 червня та курсуватиме щоп’ятниці, а зі Львова – з 14 червня та курсуватиме щосуботи.

При замовленні перевезення вагона за маршрутом Київ – Дніпропетровськ – Київ Укрзалізниця гарантує власнику автомобіля наявність купейних місць у поїзді. Так, за бажанням пасажира, при замовленні послуги перевезення автомобіля вагоном-автомобілевозом на маршруті Київ – Дніпропетровськ – Київ, йому бронюються місця на обрану поїздку у купейному вагоні поїзда у відповідності до кількості місць в автомобілі.

«Скориставшись послугою вагонів-автомобілевозів можна, незалежно від погодних умов, доїхати до місця призначення найбільш безпечним транспортом зі своїм автомобілем, при цьому відпочиваючи в комфортних умовах та зберігаючи ресурс автомобіля», – зауважили фахівці головного пасажирського управління Укрзалізниці.

Вагон-автомобілевоз – це цілісно металевий вагон, у середині якого передбачені спеціальні засоби для кріплення автомобіля, а також система охорони. Його місткість 6 – 7 автомобілів в залежності від габаритів. Вагон-автомобілевоз супроводжує провідник, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто на шляху прямування.

Довідково


Вагони-автомобілевози курсують у складі наступних поїздів:

  • № 41/42 Дніпропетровськ – Львів,
  • № 80/79 Київ – Дніпропетровськ.

Оформлення послуги та відправлення автомобілів здійснюється через багажні відділення вокзалів Київ-Пасажирський, тел. (044) 465-20-55; Дніпропетровськ, тел. (0562) 33-63-95; та Львів, тел. (032) 226-20-62 (64). Автомобіль для завантаження у вагон-автомобілевоз потрібно доставити за 2 години до відправлення поїзда.

Базовий тариф за перевезення 1 тонни автомобіля складає:

  • Львів – Дніпропетровськ – 633,6 грн.,
  • Київ – Дніпропетровськ – 385,2 грн.



Переглядів: 3276
Поширень: 0