З серпня пасажири без пересадок зможуть доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини – зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було пересідати на поїзд у Львові.

Рішення про призначення прямого поїзда Київ-Рахів прийняв генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк на зустрічі із громадськими активістами.

Учасники зустрічі розповіли, що населені пункти Західної України, через які проходитиме поїзд, щороку відвідують близько 2 млн туристів.

Генеральний директор Укрзалізниці зазначив, що завдяки цьому прямому маршруту мальовничі куточки України матимуть змогу відвідати більше людей, а у подальшому буде запроваджено рух сучасних рейкових автобусів та створена мережа сучасних пасажирських хабів.

«Ми намагаємося охопити залізничним сполученням якомога більшу територію, особливо, де жвавий пасажиропотік. Задовольняючи потреби пасажирів у перевезеннях, ми також створюємо умови для розкриття туристичного потенціалу України. Хочемо, щоб пасажири отримували задоволення від подорожі залізницею і пізнавали українську культуру, отримували нові цікаві враження», - зазначив очільник залізничної галузі.

Із Києва поїзд курсуватиме по парних числах через день, починаючи із 3 серпня, а із Рахова – із 4 серпня через день по парних через станції Тернопіль, Чортків, Заліщики, Коломия, Яремче та Ворохта.

Поїзд відправлятиметься зі столиці о 15:39 і прибуватиме до Рахова о 10:56. Із Рахова поїзд вирушатиме о 12:08 та прибуватиме до Києва о 7:00.

Київ-Рахів



Переглядів: 3833
Поширень: 0