В Донецькій області було збито пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура

За повідомленням «Української правди», о 16:20 зник зв\'язок з малазійським пасажирським літаком, який йшов з Амстердама на Куала Лумпур на висоті 10 тисяч метрів над територією Україні в межах міжнародного коридору. Видання посилається на власне джерело.

У підприємстві Украерорух «Українській правді» повідомили, що знають про цю ситуацію, але попросили за коментарем звернутися до Державної авіаційної служби. Водночас у прес-службі Державної авіаційної служби наразі ніхто не відповідає.

Як відомо, бойовики отримали зброю, якою можуть збивати літаки на великій висоті. Так раніше було збито літак АН-26, який йшов на висоті понад 6 тисяч метрів.

Лідер терористів «ДНР» Ігор Стрєлков у соцмережах підтверджує, що бойовики стріляють по літаках.

Терористи над Донецьком збили малазійський пасажирський літак. На борту було 295 пасажирів

Про збитий над Донецьком літак уже пишуть міжнародні ЗМІ. Зокрема, англійська The Telegraph, з посиланням на «Інтерфакс» передає:

«Літак Вoeing малазійських авіаліній, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур, почав спускатися на висоту 5 км перед входом у повітряний простір Росії, а згодом був знайдений палаючим на землі на території Україні. «Інтерфакс» повідомляє про 295 чоловік, що знаходилися на борту в момент».



Переглядів: 5834
Поширень: 0