Підготовка буде проходити протягом двох місяців, "запасників" будуть знайомити з новими зразками зброї, військової та спеціальної техніки.

Міноборони Росії оголосило про проведення в серпні-жовтні в усіх військових округах зборів за участю військовозобов\'язаних, які перебувають в запасі.

"Підготовка за основними військовими спеціальностями буде проходити протягом двох місяців безпосередньо у військових частинах і підрозділах", - йдеться в повідомленні відомства.

Серед зазначених військових спеціальностей - фахівці військ зв\'язку, ракетних військ і артилерії, мотострілкових, берегових військ ВМФ, понтонно-мостових, залізничних та інженерних підрозділів, а також підрозділів матеріально-технічного забезпечення.

"Запасників" будуть знайомити з новими і модернізованими зразками зброї, військової та спеціальної техніки. Тренування пройдуть і в ході стратегічного командно-штабного навчання Схід-2014.

У Міноборони підкреслюють, що ці заходи були заплановані ще минулого листопада, коли складався план підготовки Збройних сил Росії на 2014 рік.

Від 20 червня війська Центрального військового округу (ЦВО) Росії підняли по тривозі для раптової перевірки бойової готовності. По тривозі були підняті ряд мотострілкових і зенітних ракетних з\'єднань, дислокованих на території Уралу та Західного Сибіру. 



Переглядів: 2811
Поширень: 0