Сили АТО продовжують операцію з блокування терористів в районах Луганська, Донецька та Горлівки. Проводяться активні бойові дії неподалік населених пунктів Станиця-Луганська, Ясинувата, Жданівка, Нижня Кринка. Українські силовики також продовжують блокувати Іловайськ. Закінчено оперативне відпрацювання населених пунктів Мала Іванівка та Андріанівка. Завершується ізоляція Алчевська.

Українські військові зосереджують зусилля на утриманні висоти неподалік кургану Савур-Могила, де протягом доби успішно відбито контратаки бойовиків.

В умовах активних бойових дій саперами ЗС України за останній тиждень знешкоджено понад 20 тисяч мін, снарядів та гранат. Через те, що бойовики використовують міни новітнього зразка, військові інженери знешкоджують їх методом підриву.

Українські спецслужби перехопили телефонну розмову між бойовиками донецького терористичного угрупування, які свідчать про те, що обстріл мирного населеного пункту Степове здійснили саме російські найманці. У розмові наводяться докази того, що відповідальність за цей обстріл через російські ЗМІ терористи намагались перекласти на сили АТО. Відео можна переглянути нижче:



Переглядів: 3013
Поширень: 0