Протягом доби терористи не припиняють обстрілювали житлові масиви Ленінського, Київського, Ворошилівського та Куйбишевського районів Донецька.

Терористи вщент розбомбили Донецький краєзнавчий музей, а у художнього музею вимагають віддати усю колекцію картин

Також бойовики обстрілюють артилерією та бронетехнікою райони Луганська з селища Георгіївка Лутугинського району, та Краснодона – з передмістя, куди вона заходить з боку Суходольська.

Бойовики продовжують знищувати всю інфраструктуру регіону. Учора терористи обстріляли вибухонебезпечну шахту «Комсомолець».

Терористи вщент розбомбили Донецький краєзнавчий музей, а у художнього музею вимагають віддати усю колекцію картин

Також продовжується грабування представників бізнесу та пересічних громадян. Окрім цього, терористи вимагають від працівників Художнього музею Донецька віддати їм усі художні цінності, погрожуючи розстрілом. Водночас бойовики розбомбили будівлю Донецького обласного краєзнавчого музею. З 29 залів вціліли лише 3. Найбільше постраждала археологічна колекція.

За оперативними даними, бойовики, відчуваючи нестачу живої сили, захопили Донецький слідчий ізолятор та висунули ультиматум співробітникам до 22.08.2014 р. прийняти присягу на вірність так званій «ДНР» або написати рапорт на звільнення. Окрім цього, бойовики погрожують стратити засуджених на довічне ув’язнення, а решту – мобілізувати до бандформувань. Проте засуджені відмовилися вступати в лави терористів та продовжують залишатися в ізоляторі.

Останнім часом терористи вдались до провокацій, проникаючи під виглядом військовослужбовців ЗСУ у приватні помешкання мирних мешканців у зоні АТО. Погрожуючи фізичною розправою, вони грабують або викрадають автомобілі.



Переглядів: 3987
Поширень: 0