За повідомленням інформаційно-аналітичного центру РНБО, за час перемир`я в районі населеного пункту Куйбишево (РФ) розгорнуто підрозділ російської ПВО, який здійснює контроль за повітряним простором східної частини Луганської та північної частини Донецької областей.

Також фіксуються активні дії ЗС РФ з нарощування ударного угрупування на кордоні з Україною та на тимчасово окупованій території Криму, облаштування та укріплення бойових позицій навпроти ділянки Донецького прикордонного загону.

На маріупольсько-таганрозькому напрямку продовжується концентрація ЗС РФ. За оперативною інформацією, починаючи з 07.09.2014, по трасі сполученням Ростов-на-Дону – Новоазовськ в бік України прослідувало 2 колони техніки – 172 од. гусеничної техніки, 30 БТР, 200 вантажівок.

Користуючись припиненням активних дій, окремі бойовики намагаються утекти з місць боїв. Вчора о 12.00 08 рейдовою групою в посадці вздовж дороги «Талаківка-Комінтернове» під Маріуполем виявлено покинутий терористами автомобіль «ЗАЗ Таврія», на якому встановлено танковий кулемет «Утес». Наразі він посилив бойову міць українських прикордонників.



Переглядів: 2436
Поширень: 0