Публікація даних про робочі місця в США сприяла новому ривку американського долара проти японської ієни. Відповідно до публікації в економічному календарі для бінарних опціонів, реальні дані про доданих робочих місцях перевищили очікування ринку. Це підтверджує зміцнення американської економіки. Ці дані можна вигідно використовувати при стратегії для торгівлі бінарними опціонами на новинах. Про інші стратегії торгівлі бінарними опціонами, в яких так само використовуються макроекономічні дані, можливо докладніше дізнатися на сайті binary-optionss.com.

Наприкінці п\'ятничної торговельної сесії, курс долара до ієни склав 109.77, що на 1.22% вище попереднього показника, ознаменувавши наближення курсу до максимуму за шість років (110.07), що вплинуло і на ринок бінарних опціонів. Як впливає волатильність курсів валют на ринкову вартість валютних активів, акцій та інших товарів для інвестування в бінарні опціони ви можете дізнатися прямо зараз, тут, на сайті binary-optionss.com.

Індекс USD склав 86.79, збільшившись на 1.23% і встановивши новий максимум. Даний індекс показує динаміку американської валюти проти шести базових валют на біржах Форекс і бінарних опціонів. Відповідно до нього, 12 тижнів поспіль вартість долара підвищується. Подібне востаннє спостерігалося у 1971р.

За даними Міністерства праці США, замість 215,000 передбачуваних додаткових робочих місць, було додано 248,000. Ці дані календаря основних економічних подій, що використовуються в тому числі і для торгівлі бінарними опціонами, супроводжувалися звітами про зниження рівня безробіття на 0.1%. Негативно вплинули на статистику поточні дані щодо середньої погодинної зарплати, зростання якої трохи сповільнилося, склавши 2.0% за рік.

У зв\'язку з тим, що економічний стан США поліпшується, аналітики очікують більш швидкого рішення щодо збільшення процентних ставок, ніж передбачалося раніше. Японський регулятор, в свою чергу висловлює наміри не відступати від лібералізації в грошово-кредитній політиці.

Минулий тиждень почався для японської ієни з підвищення відносно американського долара. Це було викликано побоюваннями, пов\'язаними з масовими заворушеннями у Гонконзі, в результаті яких інвестори збільшили обсяги покупок японської валюти.

Звіти виробничої активності і рівень споживчої довіри на ринку бінарних опціонів негативно позначилися на вартості долара. Учасники ринків висловили побоювання, що відновлення американської економіки мало тимчасовий характер.

Пропонуємо список подій, які вплинуть на курс японської валюти. На понеділок не було заплановано ніяких важливих подій. У вівторок став зрозумілим напрямок Банку Японії по відношенню до грошово-кредитній політиці країни. У середу слід очікувати інформацію про торговельний баланс Японії, а також протоколи засідань ФРС. В четвер увага ринку буде направлено на обсяги замовлень на устаткування і машини. З американської сторони в цей день очікуються звіти щодо кількості первинних звернень за посібником у зв\'язку з безробіттям. Головною подією п\'ятниці стане публікація Банком Японії протоколів засідання.

Джерело: binary-optionss.com


Переглядів: 2074
Поширень: 0