Про це повідомляють офіційні російські ЗМІ з посиланням на слова міністра закордонних справ і зовнішньої торгівлі Вануату Сато Кілмана, передає "УНІАН".

"Сподіваюся, що в ході мого візиту буде підписано двосторонню угоду про скасування візового режиму для громадян двох країн... Ми дуже зацікавлені в такій угоді, вона дозволить приїжджати на Вануату великій кількості росіян - туристів і ділових людей", - сказав Кілман напередодні свого першого офіційного візиту до Москви.

Влада тихоокеанської острівної держави Вануату має намір скасувати візовий режим з Росією

Як зазначається, міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Вануату прибуває до Москви в понеділок. На наступний день мають відбутися його переговори з главою зовнішньополітичного відомства РФ Сергієм Лавровим.

Вануату - острівна держава в Тихому океані, яка отримала незалежність у 1980 році. Раніше островами, відомими під назвою Нові Гебріди, спільно керували Великобританія та Франція. Чисельність населення республіки Вануату - близько 200 тис. жителів. Основу економіки складає сільське господарство, насамперед експорт кокосових горіхів.

 



Переглядів: 4958
Поширень: 0