Гостями свята були близько 3000 працівників галузі охорони здоров’я з усіх регіонів країни.

Медиків з професійним святом привітав особисто прем’єр-міністр України Микола Азаров

Медиків з професійним святом привітав особисто прем’єр-міністр України Микола Азаров. Він, зокрема, зазначив, що днями на засіданні уряду було детально розглянуто ситуацію у галузі охорони здоров’я та запевнив, що розвиток медицини на разі є одним із пріоритетних завдань. Він висловив щиру подяку лікарям, які незважаючи на труднощі, сумлінно та професійно виконують свої обов’язки.

У Національному палаці культури та мистецтв «Україна» відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Теплі вітальні слова прозвучали від голови Верховної Ради України Володимира Литвина та міністра охорони здоров’я Зиновія Митника. Державні візднаки лікарі отримали з рук Міністра Кабміну України Анатолія Толстоухова. У ході святкового концерту медиків привітали відомі діячі культури та зірки естради – Ольга Сумська, Віктор Павлик, Катерина Бужинська, Іво Бобул, Наталія Валевська та інші.

Члени оргкомітету конкурсу «Національна медична премія» долучилися до організації святкового заходу та присвятили усім медичним працівникам країни короткометражний фільм, що іллюструє щоденну працю лікарів та авторську пісню, присвячену лікарям. А також представили добірку фотопортретів видатних діячів сучасної медицини під спільним слоганом – «Моя професія – моє покликання».

У Національному палаці культури та мистецтв «Україна» відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Фотоматеріали доступні для завантаження за адресою: http://nmp.org.ua/index.php?lang_id=2&content_id=666

Інформаційна довідка:

Національна Медична Премія (НМП) — конкурс і найвища відзнака для учасників конкурсів, реєстрів, рейтингів, інших проектів та подій, які сприяють зміцненню здоров’я українського народу та розвитку системи охорони здоров’я

ТОП 100 в медицині — щорічний загальнонаціональний реєстр кращих лікарів, закладів охорони здоров’я, середнього медичного персоналу, медичних, лікувально–профілактичних та навчальних закладів, який створюється за результатами загальнонаціонального голосування практикуючих лікарів, професійних державних і незалежних організацій системи охорони здоров’я. Реєстр формується в результаті опитування, яке проводиться серед лікарів (експертів) з досвідом роботи 5 і більше років різними шляхами (пряме інтерв’ю, друкування анкет у пресі, через Інтернет тощо) протягом року. Результати оголошуються щорічно у грудні. До реєстру може потрапити будь який із працівників системи охорони здоров’я, які відповідають певним вимогам до учасників, і які наберуть необхідний «прохідний бал» за кількістю голосів у межах квоти своєї адміністративно-територіальної одиниці (області).


Переглядів: 12099
Поширень: 0