Щороку святкові заходи по відзначенню найголовнішого міського свята, Дня міста, збирають на вулицях обласного центру все більше городян. З кожним роком більшає і гостей, які приїздять до подільської столиці у цей день. Тому організатори свята (виконком Вінницької міської ради) дбають не лише про те, щоб вінничанам було цікаво та весело, а й зручно і комфортно пересуватись по місту.

10 та 11 вересня, коли громада Вінниці святкуватиме День міста, автобуси, тролейбуси та трамваї, працюватимуть безкоштовно. Окрім цього, графік їх роботи буде подовжено на один оборотний рейс задля того, аби мешканці обласного центру мали можливість дістатись до своїх помешкань після святкового феєрверку.

Враховуючи те, що 10 вересня основні заходи будуть відбуватись у центральній частині міста, з 12:00 і до 18:00 буде перекрито рух транспорту по вул. Соборній (від центрального мосту до площі Гагаріна). Автомобілі та громадський транспорт зможуть рухатись вулицями Хмельницьке шосе, Першотравнева, Чорновола, Київська та по вул. Гоголя, Червоних Партизан, Свердлова.

На день міста призупинить свою роботу фонтан на набережній «Рошен». Після щоденної роботи він 10 вересня буде відпочивати. Але вже 11 вересня, на другий день святкування, він знову запрацює і порадує всіх вінничан, хто цього дня прийде не набережну.

Подарунок до Дня міста зроблять і деякі вінницькі ресторани. Вони розпочнуть працювати раніше звичного часу, для того, аби мати можливість забезпечити сніданками гостей міста. Окрім цього, власники закладів громадського харчування порадують своїх відвідувачів знижками та приємними подарунками.

 


Переглядів: 5450
Поширень: 0