Традиційно до Дня працівника торгівлі представники влади вітають кращих працівників цієї сфери, вручаючи пам’ятні подарунки, грошові премії та грамоти. А у Вінниці цьогоріч представники бізнесу вирішили привітати зі своїм святом мешканців міста – цими вихідними на вінничан чекають приємні знижки від мережі торгових магазинів та супермаркетів обласного центру.

Цьогоріч до Дня працівника торгівлі, яке припадає на 29 липня, вінничани зможуть отримати знижки на продуктові товари у мережах магазинів «ГРОШ», «Фуршет», «Гранд» та «Українські товари». Про те, на які саме групи продовольчих товарів надаватимуться знижки, а також про їх розміри – сигналізуватимуть спеціальні рекламні носії, які розміщуватимуться поблизу самих супермаркетів. Така акція для вінничан триватиме упродовж двох днів – 28 та 29 липня.

«Ініціатива проведення акції належить самим представникам торгівельної сфери, - говорить директор департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Сергій Кудлаєнко. – Акція до Дня працівника торгівлі для їхніх клієнтів, самих споживачів, проходитиме у місті вперше. Першими, хто розпочав цю акцію, були супермаркети мережі «Грош». Вони вирішили зробити подарунок у своє професійне свято для вінничан. Далі до ініціаторів приєднались інші мережі магазинів, переважно продуктів харчування. Втім, ми сподіваємось, що до вихідних кількість торгівельних мереж, які надаватимуть знижки вінничанам у День працівника торгівлі, може збільшитись. Це бажання виключно самих підприємців, але людей, які сьогодні зайняті у сфері торгівлі, дуже багато. І хотілося б, щоб це свято відчули як самі підприємці, так і їхні покупці. Я вважаю, що подібні святкові акції можуть стати гарною традицією».



Переглядів: 6866
Поширень: 0