Оплату здійснюють за допомогою будь-якої платіжної банківської картки через Інтернет-ресурс www.pay.vn.ua. Нагадаємо, що з весни 2012 року вінничани розраховувались за комунальні послуги через спеціальні термінали КПК (Підприємство Комунальних Платежів). А на сайті - мали змогу переглянути особистий рахунок, щомісяця на електронну пошту отримувати інформацію про нарахування і за потреби роздрукувати інформація про проведені платежі на принтері.

- Для платника така нова послуга здійснюється без комісійних, - пояснює заступник директора комунального підприємства Обчислювального центру житлово-комунального господарства Юрій Злотник. - Так само не платять і ті, хто розраховується за комунальні платежі через термінали КПК.

Нова послуга поки не доступна членам ОСББ, їм пропонують оплачувати комунальні платежі через термінали. Місцерозташуваня 40 платіжних терміналів і місті Вінниця дивіться тут: http://www.pay.vn.ua/index.php?r=site/terminal_list

Лише сьомого вересня банківськими картками скористалось 24 особи сплативши 4 800 гривень за комунальні. При тому, що наразі на сайті зареєстровано більше 6 тисяч користувачів. Незабаром у КП обчислювального центру житлово-комунального господарства обіцяють, що за послуги ПАТ «Вінницягаз» теж можна буде сплатити таким чином. Заплановано, що найближчим часом користувачі сайту матимуть змогу оплачувати за мобільний зв’язок, телебачення, Інтернет.

Якщо у вас виникли питання, на які ви не змогли знайти відповіді на сайті, телефонуйте за номером КП Обчислювального центру ЖКГ: 35-10-44.

Як ми повідомляли раніше, незабаром за комунальні послуги вінничани зможуть розраховуватись через мережу Інтернет



Переглядів: 6314
Поширень: 0