У зв’язку зі складними погодними умовами, а саме дощовими опадами, що при низькій температурі призводить до утворення льодяної кірки на автошляхах області та підвищення небезпеки для учасників дорожнього руху, Державтоінспекція Вінницької області застерігає утриматись від керування транспортними засобами. У разі важливих і нагальних потреб, що змушують Вас вирушати в дорогу, Державтоінспекція просить дотримуватись усіх вимог правил дорожнього руху, особливо швидкісного режиму, бути дуже уважними і обережними на підйомах та поворотах, особливо темної пори доби.

За прогнозами метеорологів, 23 січня передбачаються сильні снігові опади. Державтоінспекція заздалегідь радить утриматися від керування транспортними засобами.

Проте, у разі нагальних потреб, перед тим, як вирушати у дорогу, потрібно перевірити гальмівну систему, справність освітлювальних приладів і склоочисників. Також бажано вибирати маршрут, де немає крутих спусків і підйомів, дотримуватися безпечної дистанції і уникати різких маневрів. Колеса вашого автомобіля мають бути перевзуті у зимову гуму.

Переходити пішоходам вулицю можна тільки у відведених добре освітлених місцях.

Пам’ятайте, що Ваша безпека, в першу чергу, залежить від Вас.



Переглядів: 3058
Поширень: 0