Так само як і за житлово-комунальні послуги оплату за відвідання дитиною садочку можна здійснити через сайт www.pay.vn.ua або ж скористатися платіжними терміналами, розташованими у приміщеннях Центрів адміністративних послуг та різних торговельних центрах.

Для того, щоб здійснити проплату через сайт www.pay.vn.ua, необхідно зареєструватися на даному ресурсі та в «Особистому кабінеті» перейти за посиланням «Додати платіж за дитячий садочок». У розділі «Дитячі садочки. Оплата» заповнюються п’ять обов’язкових стрічок, у які батьки вносять ім’я та прізвище дитини, обирають № дошкільного навчального закладу (поряд зі стрічкою вже міститься перелік садочків, необхідно лише обрати заклад, який відвідує дитина), номер групи та табельний номер. Наразі існує можливість внесення батьківської плати по 36 садках комунальної власності міста. З середини травня до цього переліку додасться ще 7 закладів.

Табельний номер присвоюється дитині централізованою бухгалтерією і вказаний у роздруківці, яку батькам видають «на руки» для сплати за перебування малечі у садку. Однак, у кількох закладах табельні номери не присвоюються, а саме ДНЗ № 24, 30, 37, 72, тому батькам, діти яких відвідують ці садки, в стрічці «Табельний номер» необхідно ввести номер дошкільного навчального закладу.

При переході на наступну сторінку, можна пересвідчитись, як буде виглядати платіжка та чи немає у ній помилок. Тут же батьки мають можливість обрати період оплати.

На наступній сторінці необхідно ввести номер та строк дії банківської картки, e-mail адресу та CVV2/CVС2 код (три останні цифри коду, який вказаний біля стрічки з підписом власника). Всі поля є обов\'язковими для заповнення. Заповнювати їх необхідно дуже уважно. При некоректному вводі даних картки тричі підряд - Український процесінговий центр її заблокує. До цих трьох спроб відносяться і випадки, коли на картці недостатньо коштів для оплати або перевищена допустима кількість транзакцій за добу. Якщо при спробі оплати платник отримав будь-яке повідомлення про помилку, окрім неправильно введених даних, необхідно припинити спроби оплати та повідомити про це технічну підтримку сайту pay.vn.ua (за допомогою форми зворотного зв\'язку).

При отриманні повідомлення, що проплата відбулася вдало – батьки мають можливість роздрукувати платіжку. Однак, це не є обов’язковим, і батьки в будь-який момент зможуть переглянути «історію проплат» зайшовши в «Особистий кабінет».

Окрім батьківської плати за перебування дитини у садку, через Інтернет-ресурс можна і сплачувати благодійні внески.

Сплатити за дитсадочок можна також використовуючи банківські платіжні термінали ПКП, що розташовані в приміщеннях Головпоштамту, приміщеннях Центрів адміністративних послуг, у великих торговельних центрах міста.



Переглядів: 10603
Поширень: 0