На маршруті працюватимуть два автобуси середньої місткості. Перший рейс – о 6:20, останній – 20:30.

У Вінниці продовжується системна робота по перебудові роботи громадського транспорту. Серед іншого – це збільшення на лініях автобусів великої і середньої місткості. І вже з 17 червня жителі Кореї можуть користуватись автобусами «Mercedes-Benz Cito», які працюватимуть на маршруті «Ботанічна – Залізничний вокзал». Два автобуси, розраховані на 60 пасажирів кожен, обладнані кондиціонерами та місцями для інвалідів. Перший рейс в обох напрямках – 6:20 ранку, останній – о 20:30. Інтервал руху складатиме півгодини. Автобуси працюватимуть в експрес-режимі. Вартість поїздки – 2,5 грн. Новий маршрут "Ботанічна - Залізничний вокзал" рухається по вул. Л. Українки, Першотравневій, Київській, пр. Коцюбинського.

«Ці автобуси увійшли до єдиної схеми руху громадського транспорту, - розповідає начальник ТТУ Микола Форманюк. Тому ТТУ гарантує безпеку перевезень цими автобусами та дотримання ними графіків руху. Ми постійно працюємо із приватними перевізниками щодо залучення їх до єдиної мережі громадського транспорту. Про те, що у мешканців Кореї є потреба у такому маршруті, ми знали. І шукали перевізників, які готові були пристати на нашу пропозицію щодо такого маршруту. Після того, як було прийнято принципове рішення щодо його запуску, – чекали на самі автобуси: їх потрібно було розмитнити та оформити необхідні документи, відпрацювати сам маршрут та скласти його паспорт. З сьогоднішнього дня вони вийшли на лінію».

«Я із задоволенням хочу повідомити мешканцям Кореї, що їхні пропозиції щодо цього маршруту від сьогодні мають реальне продовження, - каже депутат міської ради Антоніна Іващук, – ми постійно тримали це питання на контролі. І відколи робоча група з питань роботи єдиної транспортної мережі міста за дорученням міського голови Володимира Гройсмана почала відпрацьовувати це питання – я, як депутат від цього мікрорайону, була в постійній комунікації із жителями. Тепер, коли автобуси вже вийшли на лінію, я хочу знову зустрітись із мешканцями і вислухати їх думку щодо зручності розкладу роботи маршруту».

Довідка:

В Муніципальному автобусному парку КП «ТТУ» сьогодні налічується 23 автобуси великої місткості. За останні півтора роки до роботи у єдиній системі перевезень, координацію та контроль за якою здійснює ТТУ, додатково залучено 19 автобусів великої та середньої місткості приватних перевізників.



Переглядів: 7741
Поширень: 0