Автобусний маршрут №29, який з’єднує мікрорайон Пирогово та вулицю Лугову, незабаром оновлять. У «експрес»-режимі автобуси великої та середньої місткості курсуватимуть проспектом Юності, Келецькою, Хмельницьким шосе, Соборною, проспектом Коцюбинського, вулицями Привокзальною, Островського та Чехова.

Незабаром автобусний маршрут №29 «Проспект Юності - Лугова» змінить схему руху. Після відкриття дороги, яка з’єднає вулицю Келецьку та Барське шосе, автобуси курсуватимуть у режимі «експрес» за маршрутом мікрорайон Пирогово – проспект Юності – Келецька – Барське шосе – Хмельницьке шосе – Соборна – проспект Коцюбинського – Привокзальна – Островського – Чехова – Лугова. Нова схема руху стане альтернативою маршрутним таксі, які наразі їздять між Барським шосе (Західний автовокзал) та Залізничним вокзалом за маршрутом №34.

Адже цей маршрут у серпні припинить своє існування. «На цьому маршруті працювало дев`ять машин. У п`яти з них термін дії ліцензії добіг кінця у цьому місяці: одна з’їхала з маршруту четвертого липня, ще одна з’їде шостого і три 14-го. Решта чотири закінчать свою роботу до 11 серпня», - повідомив директор департаменту енергетики, транспорту та зв`язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко.

У департаменті зазначають, що до кінця терміну дії маршруту №34 на цьому напрямку працюватимуть чотири автобуси середньої місткості Mersedes-CITY та Mersedes-Ikarus. Після того, як маршрут буде закрито, ці автобуси увіллються у систему оновленого маршруту №29. Таким чином, на ньому працюватиме 12 машин, а інтервал руху становитиме 15 хвилин.



Переглядів: 5376
Поширень: 0