З метою визначення стану експлуатаційного утримання вулиць м. Вінниці та залізничних переїздів до готовності їх експлуатації в зимовий період 2013-2014 років і належної підготовки комунальних підприємств до їх утримання під час погіршення погодних умов, відділенням Державтоінспекцію Вінницького МВ УМВС України у Вінницькій області у період з 01 по 20 жовтня поточного року буде проводиться їх комісійний огляд.

Особлива увага під час огляду приділяється організації роботи щодо приведення вулично-дорожньої мережі в безпечний для руху стан, а саме відсутності ямковості, облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок, місць концентрації ДТП, забезпеченню нормативного освітлення наземних пішохідних переходів, облаштування технічними засобами регулювання дорожнього руху.

За результатами проведення огляду Державтоінспекцією будуть надані відповідні вимоги власникам вулично-дорожній мережі та забезпечено контроль за їх виконанням.

В разі наявності у громадян інформації щодо неналежного експлуатаційного утримання проїзних частин вулиць м. Вінниці та залізничних переїздів прохання повідомляти вказану інформацію до ВДАІ Вінницького МВ УМВС України у Вінницькій області за наступними номерами телефонів :

  • відділення організації дорожнього рух (0432) 66-17-62 ;
  • ч/ч ВДАІ ВМВ УМВС (0432) 59-33-20.



Переглядів: 3502
Поширень: 0