За попередньою інформацією, працівники товариства запропонували клієнткам укласти договір про надання консультаційних послуг та сплатити по 600 гривень за надання інформації про квартири, що нібито здаються в оренду. Після оплати, жінкам повідомили номери телефонів власників квартир. Коли ж потенційні орендарі почали обдзвонювати «господарів» з наданого списку, з’ясувалось, що таких телефонних номерів не існує.

Претензії клієнток в офісі компанії не прийняли. При уважному прочитанні підписаних договорів ошукані жінки дізнались, що агентство не несе відповідальності за надану інформацію та комісійні назад не повертає. Про те, що фірма займається орендою квартир, в документі не було сказано ані слова.

Наразі правоохоронцями відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). Таке правопорушення карається штрафом до п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Міліція вкотре звертається до громадян бути пильними при укладанні будь-яких угод та користуватися послугами перевірених агентств, які мають відповідні ліцензії і не перший рік працюють на ринку нерухомості.



Переглядів: 3569
Поширень: 0