Вже майже півроку в територіальних центрах «Прозорого офісу» можна оформити паспорт громадянина з настанням 16 років, замінити паспорт замість пошкодженого, вклеїти фотографію у 25 та 45 років. Також є можливість оформити проїзний документ дитини для виїзду за кордон або внести відомості про дітей (вклеїти фото) у паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Тут також надаються довідки та консультації.

«Механізм надання послуг міграційної служби через територіальні «Прозорі офіси» відпрацьовувався з липня і до кінця 2013 року. У цей період в офісах працювали представники Управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області з питань видачі паспортів та довідок. Після того, як систему було повністю відпрацьовано, - з січня поточного року прийом документів по паспортних питаннях розпочали адміністратори «Прозорих офісів». Така зміна була введена відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» та нової редакції Порядку оформлення і видачі паспортів, і жодним чином не вплине на якість обслуговування вінничан», - розповідає заступник директора департаменту адміністративних послуг Євген Іщук.

Прийом документів по паспортних питаннях адміністратори здійснюють щодня з 9:00 до 16:30 без обідньої перерви. А в п’ятницю їхній прийом коротший на годину і закінчується о 15:30. З’ясувати, де саме знаходиться робоче місце таких адміністраторів, допоможуть на рецепції.

В територіальних «Прозорих офісах» вінничани мають можливість отримати й інші адміністративні і консультаційні послуги. Це дозволяє людям в одному місці оформити різні документи та не витрачати час на пересування містом.



Переглядів: 3568
Поширень: 0