З минулого року попередній запис до електронної системи управління чергою здійснюється у головному «Прозорому офісі» (Соборна, 59) та у кожному його територіальному відділенні. Записатися можна за особистим зверненням відвідувача до адміністратора на рецепції, за телефоном, а віднедавна – і через мережу Інтернет. У двох перших випадках потрібно (усно або в телефонному режимі) надати адміністратору наступну інформацію:

  • прізвище, ім\'я, по-батькові;
  • адресу;
  • питання, з яким планується візит до Центру;
  • бажані дата та час візиту.

Щоб записатися до електронної системи управління чергою через мережу Інтернет, потрібно зайти на офіційний сайт міської ради в розділ «Персональний кабінет». Якщо у людини вдома є принтер, вона самостійно роздруковує свій талон до системи управління чергою. До речі, в цьому випадку талон є іменним. На ньому вказується прізвище, ім’я та по-батькові особи, і за ним можуть прийняти лише ту людину, дані якої вписані. Якщо ж людина не має технічної можливості роздрукувати талон або ж вона його загубила, то, прийшовши до Центру в день прийому, їй потрібно звернутися до адміністратора на рецепцію. Працівник перевірить, чи дійсно особа зареєстрована, і роздрукує талон.

На відміну від поточної черги за попереднім записом можна записатися на кілька днів або навіть тижнів вперед. Проте змінити дату та час прийому система не дає можливості. Тому якщо у людини змінилися плани, їй потрібно зробити новий запис.

Для уникнення непорозумінь під час відвідування Центру та трьох його відділень відвідувачам, які попередньо записались на прийом, необхідно прибути у визначений день не пізніше ніж за 5 хвилин до запланованого часу прийому. Отримати талон у працівника рецепції (якщо такий не отримувався під час особистого візиту) та слідкувати за табло системи управління чергою.

Детальніше про електронну чергу можна дізнатися на офіційному сайті міської ради на сторінці «Прозорий офіс» у розділі «Попередній запис до електронної черги».

Довідка:

Протягом 2013 року послугами мережі Центрів адміністративних послуг «Прозорий офіс» скористалось 618 тис. вінничан.

Телефони для попереднього запису:

  • Центральне приміщення Центру (вул. Соборна,59) – 59-51-00;
  • Територіальне відділення Центру «ВИШЕНЬКА» (пр. Космонавтів,30) – 50-86-42, 50-86-43;
  • Територіальне відділення Центру «ЗАМОСТЯ» (вул. 50-річчя Перемоги,7) – 50-86-30;
  • Територіальне відділення Центру «СТАРЕ МІСТО» (вул. Островського,85) – 50-86-26.



Переглядів: 8443
Поширень: 0