Вінницький відділ ведення Державного реєстру виборців постійно працює над удосконаленням списків вінничан та докладає усіх зусиль, щоб люди різного віку мали можливість без проблем і перешкод висловити своє волевиявлення під час виборів. Найбільше цей процес активізується за кілька місяців до голосування. Люди мають кілька варіантів уточнити свої данні: у будь-який день звернутись до самого відділу ведення Державного реєстру виборців у Вінниці (вул. 50-річчя Перемоги, 7) або через Інтернет (https://www.drv.gov.ua). А з 9 травня це можна зробити у своїй дільничній виборчій комісії, яка вже матиме попередні списки. Уточнювати свої дані можна до 19 травня включно.

Он-лайн перевірка себе у списках виборців – це новий сервіс, який дозволяє людині не витрачати час на пересування містом. Скористатись ним можна на сайті Державного реєстру через «Особистий кабінет виборця». Зареєструвавшись у цьому розділі і заповнивши картку запиту, людина отримає відповідь на електронну адресу. Важливо під час оформлення запиту ретельно перевірити правильність вказаного прізвища, ім’я та по-батькові, які повинні співпадати із записом у паспорті. Мова заповнення – українська.

Якщо людини отримала негативну відповідь, потрібно звернутись з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців та з’ясувати, чи її дані взагалі відсутні у списках, чи відомості вписані з помилкою. В будь-якому випадку візит до відділу допоможе уникнути непорозуміння у день голосування.

Для довідки

Відділення ведення Державного реєстру виборців у Вінниці знаходиться за адресою: вулиця 50-річчя Перемоги, 7. каб. 333

Відділ працює, на період виборів, щодня без вихідних з 9:00 до 18:00, обід – з 13 до 14 години. У суботу, неділю та святкові дні графік роботи з 9:00 до 17:00. При собі потрібно мати паспорт.



Переглядів: 4677
Поширень: 0