З середи по автобусному маршруту №24 «Бучми – Вишенька» буде рухатися вже шість автобусів великої пасаж​​иромісткості. Одним автобусом буде також підсилено і маршрут №25 «Зал. вокзал – Вишенька». Відтепер на цій лінії також курсуватиме шість одиниць транспорту. В зв’язку з збільшенням кількості автобусів, зміниться, відповідно, й інтервал та графік руху.

В кінці минулого тижня автобусний маршрут №24 «Бучми – Вишенька» було підсилено трьома автобусами. В той же час з лінії бул​о знято один маломісткий «Богдан». Тож на сьогодні цим маршрутом рухається 5 великих автобусів та один «Богдан». З 28 січня і цю маршрутку замінять на великий автобус. І вже з середи шість автобусів – це буде постійна кількість транспорту на цьому маршруті. Інтервал руху зменшиться з 23 хв. до 17-18 хв., але вінничанам, які користуються цим автобусом доведеться якийсь час звикати і до нового графіку руху. З ним можна буде ознайомитися на сайті http://depo.vn.ua/

Нещодавно також було підсилено автобусні маршрути №№ 1, 14, 21. Ще один додатковий автобус протягом двох днів пустять і на маршрут № 25 «Зал. вокзал – Вишенька». На цій лінії відтепер також курсуватиме шість автобусів з інтервалом руху 12-13 хв.

Збільшення кількості муніципальних автобусів на міських лініях стало можливим завдяки закупівлі протягом минулого року 30 одиниць по державній програмі. Частина транспорту на лінії вийшла ще наприкінці літа. Пізніше автобуси виходили на підсилення маршрутів по мірі постачання з заводу-виробника та завершення усіх необхідних робіт по технічній підготовці.

Окрім необхідних заходів з технічного огляду, автобуси оснащують відеореєстраторами, які фіксують дорожню ситуацію та все, що відбувається в самому салоні автобуса. Згодом автобуси планується дообладнати Wi-Fi- маршрутизаторами, що дозволить пасажирам користуватися безкоштовним Інтернетом. Таким же обладнанням оснащено і всі вінницькі трамваї та нові 40 тролейбусів, які Вінниця закупила минулого року по тій таки програмі. ​



Переглядів: 4407
Поширень: 0