4 квітня, до Великодніх свят у Вінниці пройде сільськогосподарський ярмарок. Тут вінничани зможуть придбати паски, яйця, рибу, ковбаси та інші продукти до пасхального кошика. Торгувати на ярмарку будуть здебільшого вінницькі виробники, а ціни на продукти - нижчими, ніж на міських ринках.

Вже традиційно за тиждень до Великодня у Вінниці пройде сільськогосподарський ярмарок. Цього року він відбудеться 4 квітня біля ТЦ «Шок», що по вулиці Келецькій. Придбати м’ясну та молочну продукцію, крупи, овочі, яйця, рибу та багато іншого можна буде з 7 до 14 години.

«На ярмарку торгуватимуть товаровиробники з Вінниці та Вінницької області. Вони пропонуватимуть вінничанам якісну продукцію за доступними цінами, нижчими ніж на ринках міста. Це важливо, адже зазвичай напередодні свят на базарах штучно піднімають ціни. Загалом на ярмарку буде представлено близько 150 підприємств. Як і раніше, жоден підприємець, який буде реалізовувати свою продукцію на ярмарку, не сплачуватиме коштів за місце», – каже заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та харчування департаменту адміністративних послуг Тетяна Шелоумова.

Також вона зазначає, що на кожну продукцію, яка продаватиметься на ярмарку, обов’язковими будуть дозвільні документи з санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служби.

Крім сільськогосподарського ярмарку вінничани зможуть скупитися у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової падати, де з 8 по 10 квітня діятиме виставка-продаж «Великодній ярмарок». Тут буде представлено близько 70 підприємств. Виставка-продаж відбудеться у рамках акції «Купуй Вінницьке», яка має на меті підтримати місцевих товаровиробників.



Переглядів: 4272
Поширень: 0