На прохання підприємств-учасників сільськогосподарських ярмарків, від яких продовжують надходити заявки на участь, - «червоні базари» по проспекту Юності розпочнуться з наступної суботи, 10 жовтня.

Традиційно сільськогосподарські ярмарки відбуватимуться по проспекту Юності (від вул. Келецької до вул. Стахурського).

Щосуботи до кінця жовтня вінничани матимуть гарну нагоду придбати якісну продукцію безпосередньо від виробників за доступними цінами. За попередніми підрахунками, очікується, що у кожному з «червоних базарів» буде задіяно близька 200 великогабаритних одиниць транспорту із найрізноманітнішими товарами. «У сьогоднішніх непростих економічних умовах це гарна нагода для самих виробників розпродатись і отримати живі кошти. - Розповідає начальник управління споживчого ринку та послуг міської ради Сергій Кудлаєнко. - А головне те, що вінничани, відвідуючи ярмарки, зможуть належним чином підготуватись до зими, придбавши продукцію без жодних націнок та накруток».

Як і у минулі роки, відпрацьовано жорстку систему контролю за тим, аби на ярмарках не з\'являлись «липові» виробники. Перекупники продавати свій товар на «червоних базарах» не зможуть, позаяк учасники ярмарків повинні обов\'язково подати заявку до управління споживчого ринку та послуг міської ради (т. 35-04-47, 59-50-55), працівники якого обов\'язково перевірять подану інформацію.

Участь у ярмарках для підприємств-виробників безкоштовна. За підсумками «червоних базарів» кращі товаровиробники отримають ще й додаткові бонуси від Вінницької мерії у вигляді заохочувальних призів для трудових колективів.

Сергій Кудлаєнко також зазначає, що у разі необхідності географія та часовий простір ярмарків можуть бути розширені. У листопаді та на Різдвяні свята виробники зможуть продавати свою продукцію на великих продуктових ринках, що мають можливості здійснення в\'їзду на територію та проведення торгівлі з вантажного транспорту. Згода керівників ринків не те, щоб надати виробникам для цього пільгові місця, - вже є.


Переглядів: 4903
Поширень: 0