Із 13 грудня 2015 року зі Львова розпочинає рух нічний потяг польського залізничного гіганта PKP Intercity, який прямуватиме до Кракова, а причіпні вагони – до Варшави та Вроцлава. Квитки на потяг вже надійшли у продаж.

Це дебют компанії на українському ринку залізничних перевезень після тривалої перерви. До цього єдиний нічний маршрут, який слідував до Польщі, Київ – Варшава, обслуговувала Укрзалізниця. Як інформує Tvoemisto.tv, потяг відправлятиметься із Львівського залізничного вокзалу о 23:59 і зупинятиметься у Перемишлі (01:43) та прибуватиме до Кракова о 05:56. Звідти причіпні вагони продовжать слідувати до Варшави і прибуватимуть на вокзал Варшава-Східна о 09:06, а вагон у Вроцлав буде прибувати о 9:33. Таким чином подорож займе у вас 9 годин.

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-центрі «Львівської залізниці» перевезення будуть здійснюватись у вагонах класу «купе». Вартість проїзного квитка на потяг зі Львова до Варшави становитиме 1100 грн, – інформують у касах міжнародного сполучення «Укрзалізниці».

Квитки вже можна купити у касах міжнародного сполучення «Укрзалізниці». Ціну та пропозиції щодо квитків варто уточнювати на сайті перевізника.



Переглядів: 11514
Поширень: 0