Кабмін вирішив перенести робочий день з 7 березня на 12 березня у зв'язку з Міжнародним жіночим днем. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Українці, які працюють за звичайним п'ятиденним графіком, відпочиватимуть чотири дні. Кабінет Міністрів рекомендує перенести робочий понеділок 7 березня на 12 березня. Таким чином українці відпочиватимуть на Міжнародний жіночий день чотири дні.

"З метою створення сприятливих умов для святкування 7 січня - Різдва Христового, 8 березня - Міжнародного жіночого дня та 28 червня - Дня Конституції України, а також раціонального використання робочого часу рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2016 році для працівників, яким установлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з: понеділка 7 березня - на суботу 12 березня", - зазначається в розпорядженні Кабміну.

Отож, у вінничан, в яких робочий тиждень складається із п'яти робочих та двох вихідних днів,  в перший тиждень березня буде одразу чотири вихідних дні - 5, 6, 7 та 8 березня. Щоправда, 7 березня доведеться відпрацьовувати у суботу, 12 березня.



Переглядів: 3591
Поширень: 0