З 26 квітня на двох вулицях Вінниці буде організовано односторонній рух. Це робиться для того, щоб збільшити паркувальні зони у центральній частині міста.

З кожним роком кількість автомобілів у Вінниці збільшується. А оскільки центральні вулиці формувалися десятки років тому, коли машин було значно менше, наразі виникають питання з паркувальними зонами.

«Для того, щоб збільшити кількість паркувальних місць у центральній частині міста, з 26 квітня буде введено режим одностороннього руху на двох вулицях Вінниці. А саме, по вулиці Мури (колишня П.Осипенко) на ділянці від вул. Монастирської (колишня Володарського) в напрямку вул. Князів Коріатовичів (колишня Свердлова). А також по вулиці Петра Могили (колишня Михайличенка) від вул. Магістратської (колишня Першотравнева) в напрямку вул. Соборної», – каже керівник КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця» Іван Юрченко.

На вулицях Мури та Петра Могили буде введено режим одностороннього руху

На вулицях Мури та Петра Могили буде введено режим одностороннього руху

Зараз там встановлені відповідні дорожні знаки з табличками. На них зазначено день, місяць та рік з якого починає діяти дорожній знак.



Переглядів: 4585
Поширень: 0