19 червня у поминальну неділю до міського кладовища, що на вулиці Ольги Кобилянської, вже традиційно буде організовано безкоштовне перевезення вінничан. 33 автобуси великої та середньої місткості курсуватимуть від зупинки «Майдан Небесної Сотні» (колишня площа Театральна) до вулиці О. Кобилянської.

Кілька років поспіль у поминальні дні вінничани мають можливість безкоштовно дістатися до кладовищ муніципальними автобусами. Таке перевезення організовує Вінницька міська рада. Так, у поминальну неділю 19 червня від зупинки «Майдан Небесної Сотні» (колишня площа Театральна) до вулиці Ольги Кобилянської та у зворотному напрямку буде також здійснюватися експресне перевезення.

З 7:30 до 16:30 перевезення будуть забезпечувати 33 автобуси середньої та великої місткості. У цьому році, у зв’язку з реконструкцією дорожньої розв’язки біля площі Гагаріна, транспорт відправлятиметься з тролейбусної зупинки «Майдан Небесної сотні» (колишня «площа Театральна»). А у зворотному напрямку – з автобусної зупинки «вулиця Дніпровська» по вулиці О. Кобилянської.

Тим, хто в цей день планує їхати до кладовища на власному авто, потрібно звернути увагу на те, що на час експресних перевезень рух приватного транспорту по вулиці Івана Богуна буде обмежено.



Переглядів: 2789
Поширень: 0