14 листопада вранці у мікрорайоні Тяжилів сталася ДТП: великогабаритний грузовий автомобіль пошкодив естакаду, яка слугує опорою для газопроводу середнього тиску. Бригада АДС ПАТ «Вінницягаз» прибула на місце події та ліквідувала витік газу, забезпечивши безперебійне газопостачання для побутових споживачів та промислових підприємств мікрорайону. Аварійно-відновлювальні роботи з ремонту газопроводу розпочнуться завтра, 15 листопада.

ПАТ «Вінницягаз» звертається до мешканців мікрорайону Тяжилів – споживачів природного газу – із попередженням про те, що у вівторок, 15 листопада, їм буде тимчасово призупинено газопостачання у зв’язку із аварійною ситуацією.

14 листопада, о 9.15 ранку на Аварійно-диспетчерську службу м. Вінниці надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску за адресою Перший провулок Індустріальний, 1 (мікрорайон Тяжилів). Водій фури врізався у арку, яка слугує опорою для газопроводу, пошкодивши і сам газопровід, і, власне, опору. На місце події прибули бригади аварійно-відновлювальних робіт ПАТ «Вінницягаз». Працівники АДС наклали бандаж та ліквідували витік газу, то ж газопостачання для мешканців мікрорайону, дякуючи оперативності працівників «Вінницягаз», не припинялося.

Наразі проводиться попереднє оцінювання збитків, завданих водієм грузового автомобілю ПАТ «Вінницягаз» та які будуть стягнені з винуватця у обов’язковому порядку. Спільними зусиллями рятувальних служб та служби АДС «Вінницягаз» авто вдалося витягнути з-під опори.

Проте вже завтра, 15 листопада, близько 300 побутовим споживачам та 20 промисловим підприємствам газопостачання таки буде тимчасово припинено у зв’язку з необхідністю проведення аварійно-відновних робіт на газопроводі. Газопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню ремонтних робіт. ПАТ «Вінницягаз» приносить вибачення за тимчасові незручності та просить вінничан-мешканців мікрорайону Тяжилів із розумінням поставитися до ситуації! 



Переглядів: 3223
Поширень: 0