У зв’язку із реконструкцією Київського мосту у Вінниці з 11 березня рух автомобілям по мосту перекрито. Рух правою частиною мосту буде дозволено лише громадському транспорту.

Так, за повідомленням Вінницької транспортної компанії, триватиме реконструкція проїжджої частини мосту до зими. В зв’язку з цим у Вінниці автомобільний транспорт рухатиметься тимчасово на час реконструкції мосту за новою схемою.

Рух громадського транспорту буде здійснюватися по вулиці Чорновола через Київський міст без внесення змін, відповідно до затверджених розкладів руху:

  • Тролейбуси №3, 8, 9 13, 15
  • Маршрутне таксі 8Б, 16А, 17А, 23А, 28А, 31А
  • Автобус №16

Рух легкового транспорту з боку Хмельницького шосе в напрямку Замостя пропонується здійснювати через Соборну. Для цього тимчасово буде демонтовано знак «3.2», що означає заборону в’їзду. Також, в зв’язку із новою схемою, на всіх основних перехрестях з вулицями Хмельницьке шосе, Київська, Брацлавська, Пирогова буде встановлено відповідні інформаційно-вказівні знаки щодо закриття мосту по вулиці Чорновола.

Рух транспорту з боку вулиці Київської, Брацлавської та проспекту Коцюбинського в напрямку Хмельницького шосе пропонується здійснювати через Центральний міст, а в подальшому – через вулицю Магістратську.

Рух вантажного транспорту зі сторони вулиці Хмельницьке шосе, усього транспорту із вулиць Лесі Українки (мікрорайон Корея), Івана Богуна (мікрорайон П’ятничани) в напрямку Замостя здійснюватиметься через вулицю Магістратську. Для цього вже встановлено світлофор на перехресті вулиць Магістратська – Соборна – Князів Коріатовичів.

По вулиці Лебединського перед перехрестям з вулицею Привокзальною встановлять інформаційно-вказівні знаки з метою спрямування транспорту в напрямку Вишеньки через вулиці Привокзальну – Батозьку – Липовецьку – Зулінського – Київську – об’їзну дорогу.

11 березня Київський міст закривають. Як рухатиметься транспорт на час реконструкції?

Також, буде внесено необхідні зміни в робочі програми світлофорних об’єктів після закриття мосту за результатами моніторингу переформатованих транспортних потоків.

На підходах до Вінниці з боку Літина, Бару та Гнівані буде встановлено інформаційно-вказівні знаки з метою спрямування транспорту в напрямку вулиці Київської через об’їзну дорогу. А на підходах до в’їзду в місто зі сторони Житомира, Турбова та Немирова буде встановлено інформаційно-вказівні знаки з метою спрямування транспорту в напрямку центральної частини міста та мікрорайону Вишенька через об’їзну дорогу.



Переглядів: 5297
Поширень: 0