За інформацією вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти у Вінницькій області у 2017 році зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, проводитиметься з 23.05.2017 до 16.06.2017.

Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Загалом на ЗНО винесено такі предмети: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, російська мова.

Окрім цього, переклад тестів з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії буде здійснено кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами.

Для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію результати ЗНО з трьох предметів: українська мова і література (українська мова), математика або історія України (період ХХ – поч. ХХІ ст.), 3-й предмет на вибір учасника.

Формування та відправлення до Вінницького РЦОЯО комплектів реєстраційних документів тривало з 06 лютого до 17 березня 2017 р.

У Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти нагадують про те, що учасник ЗНО на вході до пункту проведення оцінювання повинен пред’явити такі документи:

  • Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (оригінал).
  • Паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті (оригінал);
  • Запрошення-перепустку для участі в ЗНО (до 28.04.2017 будуть розміщені на інформаційних сторінках).

Зазначається, що 01.04.2017 та 08.04.2017 відбулось пробне ЗНО, у якому взяли участь 9164 учні. Це дало можливість учасникам: ознайомитися з правилами проведення, підготуватися психологічно до проходження ЗНО, ознайомитися з форматами сертифікаційних робіт, орієнтуватися в різних формах завдань, розрахувати час на виконання частин сертифікаційної роботи, потренуватися в заповненні бланків відповідей, отримати результат за виконання завдань пробного оцінювання.



Переглядів: 1979
Поширень: 0