Міжнародні авіалінії України (МАУ) роблять подарунок вінничанам до Дня Європи – 10-ти відсоткову знижку на перльоти до Тель-Авіву (Ізраіль) та Варшави (Польща) з Вінниці. Квитки за спеціальною пропозицією можна буде придбати на стенді «Міжнародних Авіаліній України» під час святкування Дня Європи, на сайті авіакомпанії та в авторизованих агентствах Вінниці з 20 по 22 травня.

20 травня Вінниця відзначатиме День Європи. В цей день на вінничан та гостей міста чекатиме багато яскравих інтерактивних заходів .

Окрім того, до Дня Європи партнери свята підготували подарунки. Один з них – знижки на авіаперельоти компанії МАУ. Минулого року Міжнародні авіалінії України запровадили прямі рейси з вінницького аеропорту до Варшави та Тель-Авіву. Саме на ці напрямки компанія робить для вінничан та гостей свята десятивідсоткову знижку від вартості перельоту.

Придбати акційні квитки можна буде біля стенду МАУ. Його буде встановлено по вул. Соборній навпроти майдану Незалежності. Проплатити за квиток можна буде тільки карткою. Окрім того, дана спецпропозиція діятиме в авторизованих агентствах Вінниці з 20 по 22 травня.

До Дня Європи квитки на авіаперельоти з Вінниці до Тель-Авіву та Варшави можна буде купити зі знижкою у 10%

Дати подорожі до Варшави не обмежені. Акція на рейс до Тель-Авіва не діє на перельоти з 25 по 28 вересня 2017 року, та у зворотному напрямку з 17 по 20 вересня 2017 року.

Інформацію про розклад рейсів можна дізнатися на сайті аеропорту «Вінниця»​ або «Міжнародних авіаліній України» ​.​



Переглядів: 3396
Поширень: 0