20 травня Вінниця відзначатиме День Європи. Традиційно у цей день на вінничан та гостей міста чекає багато цікавих за​ходів в центральній частині міста. Для того, щоб створити людям безпечні умови, частково буде обмежено рух транспорту у центральній частині міста.

В суботу з 10:00 до 20:00 год. тимчасово буде обмежено рух приватного автотранспорту, а з 10:30 до 20:00 громадського, по вулиці Соборній на ділянці від перехрестя з вул. Театральною до перехрестя з вул. Оводова.

Рух транспорту буде організовано в об’їзд по вулицях Хмельницьке шосе і Магістратській (Першотравневій)  та по Гоголя, Городецького (Червних Партизан), Князів Коріатовичів (Свердлова).

На період з 10:00 до 20:00 також тимчасово буде обмежено рух автотранспорту по вулиці Грушевського, на ділянці від вул. Театральної до вул. Архітектора Артинова та по вул. Архітектора Артинова на ділянці від Грушевського до Соборної.

Окрім того, рух буде перекрито на іншій ділянці вул. Архітектора Артинова, від Соборної до Гоголя з 10:00 19 травня до 1:00 21 травня.​



Переглядів: 4855
Поширень: 0