У зв’язку із забороною користуватися електронною поштою на домені mail.ru, батькам, які вказали таку електронну адресу в заявці під час реєстрації в черзі до дитячого садочку, слід створити нову поштову скриньку і надіслати на [email protected] наступну інформацію: номер свідоцтва про народження дитини, стару та нову електронні адреси. Це потрібно для того, щоб батьки своєчасно отримали інформацію про зміну статусу заявки.

У 2013 році у Вінниці було впроваджено електронну реєстрацію до міських садочків. До неї можна вносити заявки з моменту отримання свідоцтва про народження дитини.

Під час періоду формування нових груп (серпень-вересень щорічно) та протягом навчального року при наявності вільних місць, статус заявки в електронній черзі змінюється на «Є можливість зарахування до ДНЗ», про що батьки інформуються повідомленням на електронну пошту.

Оскільки в Україні ввели заборону провайдерам надавати послуги з доступу користувачам мережі Інтернет до ряду російських ресурсів, в тому числі «mail.ru», батькам, які вказали таку електронну пошту під час реєстрації дитини до садочку, потрібно внести зміни в свої дані. «У такому випадку батькам потрібно створити нову поштову скриньку і надіслати на адресу [email protected] , додавши номер свідоцтва про народження дитини, стару та нову електронні адреси. Це дозволить своєчасно інформувати батьків про зміну статусу заявки», – каже директор департаменту освіти Оксана Яценко.



Переглядів: 3552
Поширень: 0