19 червня в Держрибагентстві розпочалась подача документів на керівні посади до рибоохоронного патруля в 11 регіонах України, а саме на посаду начальника управління в Кіровоградській області, а також на посади заступників начальника управління у Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Волинській, Сумській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

У Вінницькій області вакантна посада заступника начальника управління – начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області

«Закликаємо чесних, вмотивованих, відповідальних громадян, кому не байдужа доля рибної галузі доєднатись до реформування галузі та створення рибного патруля в регіонах і подавати документи для участі в конкурсі», – наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

  1. Копія паспорта громадянина України.
  2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.
  4. Копії документа (документів) про освіту.
  5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
  6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
  7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Інформацію щодо посадових обов’язків, кваліфікаційних вимог можна переглянути за посиланням.

На Вінниччині шукають кандидатів на посаду заступника начальника управління рибоохоронного патруля

Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-А до 18 год. 00 хв. 4 липня 2017 року (включно).

За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу звертайтесь за телефоном (044) 486-68-83.

Конкурс на зайняття вакантних посад до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду і буде максимально прозорим та зрозумілим для суспільства.

Для інформації:

Рибоохоронний патруль є органом із якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Це використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством.

В 2017 році вперше за багато років держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи, йдеться про забезпечення патрульних паливно-мастильними матеріалами та сучасною технікою. Зарплата керівників складатиме 8-9 тис. грн.

Станом на початок червня рибоохоронний патруль працює вже в 18 регіонах України. Патрульні патрулюють водойми та проводять рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевіряють діяльність рибалок-промисловиків та законність походження риби у точках продажу і на ринках, співпрацюють з громадськістю.



Переглядів: 3035
Поширень: 0