У зв’язку з погіршенням погодних умов, а саме густого туману, що призвело до погіршення видимості і зростання небезпеки для учасників дорожнього руху, Державтоінспекція Вінниччини закликає чітко дотримуватися Правил дорожнього руху і безпеки як водіям так і пішоходам. У негоду краще утриматися від авто подорожей і в разі необхідності користуватися громадським транспортом.

Якщо негода застала в дорозі, для вибору безпечної швидкості, передусім, слід врахувати дорожні і погодні умови, технічні можливості транспортного засобу і ні в якому разі не перебільшувати власних можливостей. Усі ці фактори мають впливати на зниження швидкості руху автомобіля і тим більше, якщо в ньому у якості пасажирів знаходяться діти. Під час руху використовуйте протитуманне освітлення, або фари ближнього бачення та габаритні вогні.

Пішоходам слід перетинати проїзну частину дороги у визначених, безпечних, добре оглядових і освітлених місцях.

Потурбуйтеся про власних дітей, зустріньте їх з навчання і допоможіть безпечно дістатися дому. Не варто нехтувати засобами та заходами особистої безпеки, які допоможуть зберегти ваше здоров’я і життя. Будьте уважними і обережними!


Переглядів: 2932
Поширень: 0