Державна фіскальна служба доопрацювала «Електронний кабінет платника». Відтепер платники податку на додану вартість матимуть доступ до даних Єдиного реєстру податкових накладних (ЄРПН) в режимі реального часу щодо складених ними (чи їх контрагентами) податкових накладних та/або розрахунків коригування (ПН/РК).

Тобто платники ПДВ в особистому кабінеті зможуть переглядати відомості щодо  ПН/РК, зареєстрованих, реєстрацію яких зупинено, а також щодо яких комісією ДФС прийнято рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації.

Нагадаємо, що окрім цього в Електронному кабінеті можна переглядати данні Реєстру платників ПДВ в режимі он-лайн; формувати та надсилати Реєстраційну заяву платника податку на додану вартість, сервісних запитів та отримувати витяги на них; подавати Податкову декларацію з податку на додану вартість, реєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування. Також платники мають доступ до проведених операцій та руху коштів на електронному рахунку в Системі електронного адміністрування ПДВ.



Переглядів: 2307
Поширень: 0